Köpvillkor

Allmänt
Vi som tillhandahåller nätbutiken är Nordiska Asa-samfundet, org. nr 252004-8766, Box 147 612 24 Finspång, Sverige. Med benämningarna ”vi, våra, vårt och oss” nedan avses Nordiska Asa-samfundet.

Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment, godkänner du våra villkor och intygar därmed att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Vi har rätt att ensidigt ändra dessa Allmänna villkor och de eventuella förändringar som vi gör träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att de justerade villkoren har gjorts tillgängliga på vår sajt.

Kontakt
Kontakta oss gärna via e-post: [email protected]

Priser och avgifter
Våra priser och avgifter kan ändras av omständigheter som vi inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller någon annan förändring. Vi förbehåller vi oss rätten att justera våra priser och avgifter med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Våra fraktkostnader för närvarande
Standard Inrikes 49 kr oavsett vikt.
Medium Inrikes: 99 kr oavsett vikt.
Fraktkostnader inom Norden: 69 kr oavsett vikt
(Vid beställning från t.ex. USA, kontakta oss)

Leverans
Vi skickar varor en gång i veckan.

OBS! Har du inte fått någon orderbekräftelse vi e-post? Kontrollera din skräppost eller hör av dig till oss.

Returer (UPPGE ALLTID ORDERNR.)
Öppet köp gäller i 14 dagar mot uppvisat kvitto och obrukad vara.
Kontakta oss för vidare information.

Personuppgifter
Samfundet är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss i samband med köp såsom namn, adress, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp. Vi kommer exempelvis att behandla dina personuppgifter för att med hjälp av Google Analytics kunna anpassa de annonser och erbjudanden som du ser utifrån information om ditt tidigare surfande samt för att kunna utveckla vår hemsida. Vidare kan vi och Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) komma att använda dina personuppgifter för att utvärdera ditt användande av vår sajt och för tjänster i anslutning till webbplatsaktiviteter och internetanvändande.
Läs mer om detta i vår Integritets och cookiespolicy.

Du kan välja att betala med följande metoder:
Paypal
Swish

Övrigt
Frakt- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, eventuellt oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti eller annat än där så är direkt angivet.

Bedrägeri
Vi polisanmäler alla bedrägerier och dataintrång samt försök till sådana. Vi förbehåller oss rätten att neka eller häva ditt köp i det fall vi har skäl att misstänka bedrägerier, dataintrång och/eller annan sorts missbruk av vår sajt.

Samfundet förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.