Bli medlem

fields_by_binaryreflex-d7khw26Känner du dig inte hemma i dom etablerade religionerna. Känner du dig vilsen i en kaotisk värd? Känner du att Norden är i ditt hjärta så är troligen Asa-samfundet något för dig?

Här finner du jämlikar som arbetar tillsammans för att återväcka Asatro till en samhällspåverkande religion. Med en asavisir (värdegrund) och ett synsätt som sträcker sig tillbaka, och förbi våra förfäder som formade och skapade det Norden som vi alla minns och har läst om. Det Norden vi älskar och har i våra hjärtan.

Rötter som genomsyrar hela vårt samhälle och synsätt. Rötter och tro som binder oss samman och som är grundpelarna i ett samhälle med asatro.
Att vara medlem i Svenska kyrkan kostar en medelinkomsttagare i Sverige ungefär 2200-3500 SEK per år, på det tillkommer en begravningsavgift som är obligatorisk.

Vi ligger långt under den nivån men kan av praktiska skäl i dagsläget inte vara procentbaserad. Nu när vi registrerade hos kammarkollegiet kommer vi ansöka om att få medlemsavgiften på skatten istället.

För nuvarande är ett årsmedlemskap endast 239 SEK och livstidsmedlemskap 2000 SEK.

Vad får man då som medlem förutom att stärka upp Asa-samfundets påverkan i samhället?

Se framtid och dom andra undersidorna här för att se vad vi gör och anser, samt hur man som medlem kommer få ta del av denna gemenskapen på flera olika nivåer.

Efter ungefär två veckor efter att eran betalning är genomförd kommer det ett medlemskort hem till er på posten.

Medlemsskap gäller ett år i taget med automatisk förnyelse. Man har ingen uppsägningstid utan kan när man vill avsluta sitt medlemskap genom att maila in till oss. 

Bli medlem nu så vi gemensamt kan återstärka asatro och vikingarnas historia och arv till moderna tider. Låt inte längre våran historia falla i glömska. Låt oss hjälpas åt att återfå den forna storheten och inre styrkan genom religion, kultur och tradition.

För er som vill stödja Asasamfundet men som är medlemmar i ett annat religöst samfund erbjuder vi er att vara stödjande som inte påverkar andra medlemskap

Som stödjande anger ni själva summan ni vill bidra med och anger ordet stöd på inbetalningen.

Stödj Asatro och stöd asasamfundet via:
Paypal
: info@asa-samfundet.se
Bankgiro: 556-3002
Swish: 123 097 20 91

Vid övriga frågor eller funderingar var vänlig och skicka e-post till: info@asa-samfundet.se
eller ring på: 08-519 70 720


Kontaktinformation eller om du vill engagera dig
E-post: info@asa-samfundet.se
Tel: 08-519 70 720