Blotlaget Bifrost Sigtuna

NAS Distrikt Mälardalen Bjuder Till Höstblot

NAS Distrikt Mälardalen hälsar er välkomna till Höstblot lördagen den 14 sept kl 13.00 Platsen blir densamma som vid midvinterblotet alltså Tantolunden Sthlms innerstad.
Blotlag Grimnir

Blotlaget Grimnir håller Skördeblot

Blotlag Grimnir håller Skördeblot 17 Augusti 2019 vid Stainabjär gravfält.

Om helgens Sommarblot 2019

Helgens Sommarblot med gille var som vanligt när det gäller NAS en fullständig succé. 53 personer i cirkeln är inte dåligt med tanke på...

Sommarblot 2019

Lördagen den 20 juli 2019 kl 14.00 kommer Nordiska asa-samfundet ha Sommarblot vid den fantastiska Rökstenen i Östergötland. På lördagen efter blotet kommer grillar tändas och vi kommer ha knyt gille. Vi har bord, stolar och tält på plats. Missa inte denna festlighet med goda vänner och likasinnade fränder och fränkor. Självklart är det familjevänligt och djurvänligt. Det kommer finnas folk på platsen vid campingen från Fredag lunch (19 juli ) till söndag kväll (21 juli).

NAS Blotlag Idavallen Bjuder På Midsommarblot

Vi ska fira årets längsta dag och hylla fruktbarhetens Gudar, Gudinnor och krafter. Detta Midsommarblot kommer att vara det första öppna blot Idavallen håller, vilket gör att alla intresserade får delta på detta blot.
Bifrost Blotlag STHLM

NAS Blotlaget Bifrost Håller Skördeblot

NAS Blotlag Bifrost Sthlm distrikt Mälardalen bjuder in till Skördeblot lördagen den 3 aug kl 14.00 vid Gödåkers gravfält i Gödåker, Tensta socken i Uppsala kommun.
KRÖNIKA: Svar till Margot Wallströms debatt inlägg ”Desinformationen ökar- det hotar vår demokrati.”

Svar till Margot Wallströms debatt inlägg ”Desinformationen ökar- det hotar vår demokrati.”

Carin Jämtin, Margot Wallström och Peter Eriksson kastar sten i glashus när de påstår sig värna ett fritt, öppet och säkert internet, när de...
Krönika: Symbolpolitik på högsta nivå

Symbolpolitik på högsta nivå

Våren 2018 lade regeringen ut en utredning om att utvidga lagen om hets mot folkgrupp till att även gälla symboler. Enligt direktiv 2018:61 till...
Blotlag Gimle

NAS Blotlag Gimle Bjuder Till Försommarblot

Gimle håller Försommarblot lördagen den 29/6 Kl 14:00 vid Odens flisor på Öland.Ta gärna med er blotgåvor och en sten som vi bygger en harg med.Efter blotet tar vi en fika så ha gärna med en fikakorg så blir det en trevlig stund efteråt.
NAS Distrikt Syd

NAS Distrikt Syd Håller SommarBlot

NAS Distrikt Syd och Blotlag Grimnir håller ett sommarblot vid Järrestads hällristningar. Datum: 15 Juni Klockan 16:00. Blotförättare är Lisa. Blotet är öppet, alla är välkomna att delta.

Läsvärt