Blotlag Draupnir Bjuder Till Midvinterblot 7 Januari 2023

Blotlag Draupnir Midvinterblot 2023

Datum:

januari 7, 2023

Tid:

17:00

Plats:

Timmele Hålvägar

Plats: Timmele Hålvägar
Datum: 7/1
Kl: 17:00
Förrättare: Christian Södergren
Assisterande: Peter Karlsson
Kontaktperson: [email protected]
 
Nu är det dags igen för Draupnirs årliga midvinterblot med tillhörande gille, i år större än någonsin. Årets tema är ’Feast like a viking’ med efterföljande mjödhall.
 
Blotet:
Platsen för blotet är hålvägarna i Timmele, lördagen den 7 januari klockan 17.00. Till blotet är du välkommen att ta med en offergåva i form av, frukt, grönsaker, frön eller blommor. Vill du vara med och bygga upp en Harg tar du med en sten hemifrån, stor som liten. Rekommenderar en storlek som en golfboll som minst. Blotet är öppet för alla och kostar inget.
 
Gillet:
Gillet innehåller mat, underhållning samt tävlingar och kommer vara större än någonsin. Årets tema är ’Feast like a viking’ med vikingbuffé. Kostnaden för gillet är 200 kr per vuxen, barn/ungdom upp till 18 år är gratis. Gillet är öppet för alla.
Marknad:
Före och efter blotet är vår marknad öppen, har du eller någon du känner saker du vill sälja, kontakta [email protected].
 
Mjödhall:
Efter klockan 20 startar vår mjödhall där man får ställa upp och tävla med sitt egentillverkade mjöd. Allt under ledning av vår eminente Peter Karlsson som även ansvarar för sommarblotets mjödtävling.
 
Anmälan sker via mail till; [email protected]. Betalningsinstruktioner mailas ut efter anmälan.
Med reservation för ändringar.
 
Äring och frid
Draupnir blotlag

Plats:

  • Timmele Hålvägar

Datum & Tider:

  • januari 7, 2023 17:00
Dela detta evenemang

Blotförrättare:

LÄGG TILL I DIN KALENDER